h

Nieuws van de afdeling

10 januari 2022

Weer geen ROOIE MOLEN !!!

Niets zo jammer als een nieuwjaar beginnen met meteen al slecht nieuws. Traditie getrouw rijkt de SP aan het begin van het nieuw jaar altijd de ROOIE MOLEN prijs uit tijdens zijn nieuwjaarsreceptie. De ROOIE MOLEN is een prijs bedoelt voor een maatschappelijke organisatie, persoon, stichting, initiatief die Schiedam helpt eerlijker, socialer en rechtvaardiger te worden.

Lees verder
2 december 2021

SP BIJDRAGE BEGROTING 2022

Foto: Theo Wijmans
30 november 2021

Leden schiedam kiezen nieuw bestuur

Op de algemene leden vergadering van 20 oktober is de Schiedamse ledenvergadering bijeengekomen.

Lees verder
28 december 2020

UITSTEL TIENDE SP ROOIE MOLENPRIJS

Foto: SP

Traditioneel reikt de SP tijdens haar nieuwjaarsreceptie de Rooie Molenprijs uit. Deze prijs is bedoelt om personen of instellingen die zich voor Schiedam en haar inwoners verdienstelijk hebben gemaakt in het zonnetje te zetten. Dat zou begin 2021 voor de tiende keer gebeuren. Echter een bijeenkomst tijdens deze coronacrisis onverstandig. Daarom stelt de SP de uitreiking van de Rooie Molenprijs uit tot een later tijdstip in 2021. Wel al kunnen de Schiedammers mensen of organisaties voordragen voor de Rooie Prijs.

Lees verder
15 november 2020

BIJDRAGE AAN DE DIGITALE BEGROTINGSBEHANDELING 2021

Foto: SP

De SP dankt het college en iedereen die meegewerkt heeft aan de begroting 2021. Een begroting die ons niet vrolijk stemt; een niet sluitende begroting. Vorig jaar bij de begroting waarschuwde de SP al dat de financiële situatie zorgelijk was. Daar werd door het college nogal laconiek op gereageerd. En nu hebben we een te kort van 885.000 euro. Waarbij de financiële situatie nog iets beter lijkt door de ENECO gelden.

Lees verder
7 november 2020

#Right2Cure: Corona is geen cashkoe. Een vaccin en behandeling voor iedereen.

Foto: SP

Tegenover een pandemie heeft iedereen recht op geneesmiddelen. Een collectieve dreiging vereist een collectieve reactie. Steun de petitie: #Right2Cure!

Lees verder

Pagina's

U bent hier