h

Nieuws van de afdeling

16 september 2022

PrinsjesdagProtest 17 September

Schiedam 16 09 2022 - Op zaterdag 17 september organiseert de SP Het PrinsjesdagProtest. De Afgelopen weken heeft de Schiedamse afdeling folders verspreid en geflyerd in onder andere Groenoord, Schiedam centrum en op de weekmarkt. Niet zonder reden! Want het leven voor de gewone Schiedammer wordt veel te duur. Kom daarom ook morgen op 17 September naar Den Haag en strijd met ons mee!

Lees verder
31 augustus 2022

OP ZOEK NAAR DE ROOIE MOLEN !!!

Door corona heeft de uitreiking van de rooie molen lang op zich moeten laten wachten. Zo’n prijs verdiend het om samen gevierd te worden en dit jaar is het dan eindelijk zo ver, de uitreiking van de tiende Rooiemolenprijs. De SP Schiedam is uiteraard razend benieuwd wie volgens U de prijs zou moeten winnen!

Lees verder
2 december 2021

SP BIJDRAGE BEGROTING 2022

Foto: Theo Wijmans
30 november 2021

Leden schiedam kiezen nieuw bestuur

Op de algemene leden vergadering van 20 oktober is de Schiedamse ledenvergadering bijeengekomen.

Lees verder
28 december 2020

UITSTEL TIENDE SP ROOIE MOLENPRIJS

Foto: SP

Traditioneel reikt de SP tijdens haar nieuwjaarsreceptie de Rooie Molenprijs uit. Deze prijs is bedoelt om personen of instellingen die zich voor Schiedam en haar inwoners verdienstelijk hebben gemaakt in het zonnetje te zetten. Dat zou begin 2021 voor de tiende keer gebeuren. Echter een bijeenkomst tijdens deze coronacrisis onverstandig. Daarom stelt de SP de uitreiking van de Rooie Molenprijs uit tot een later tijdstip in 2021. Wel al kunnen de Schiedammers mensen of organisaties voordragen voor de Rooie Prijs.

Lees verder
15 november 2020

BIJDRAGE AAN DE DIGITALE BEGROTINGSBEHANDELING 2021

Foto: SP

De SP dankt het college en iedereen die meegewerkt heeft aan de begroting 2021. Een begroting die ons niet vrolijk stemt; een niet sluitende begroting. Vorig jaar bij de begroting waarschuwde de SP al dat de financiële situatie zorgelijk was. Daar werd door het college nogal laconiek op gereageerd. En nu hebben we een te kort van 885.000 euro. Waarbij de financiële situatie nog iets beter lijkt door de ENECO gelden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier