h

Nieuws uit 2017

22 december 2017

Hakan Küçük gekozen tot lijsttrekker SP Schiedam

Foto: SP

Gisteravond is tijdens de algemene ledenvergadering Hakan Küçük gekozen tot lijsttrekker van SP Schiedam. De lijst werd unaniem vastgesteld door de leden. Hoogste nieuwkomer op de lijst is Sun van Dijk op plaats twee.

Lees verder
19 december 2017

Advies van de kandidaatcommissie voor de gemeentelijke kieslijst

Hier is het advies van de kandidaatcommissie voor de gemeentelijke kieslijst. Deze zal op de komende Algemene Ledenvergadering worden vastgesteld.

Lees verder
8 december 2017

BEVALLEN IN HET VLIETLAND BLIJFT MOGELIJK!

De afgelopen twee jaar hebben SP en CDA samen gestreden voor het behoud van de kraamafdeling van het Vlietland Ziekenhuis. Vandaag is bekend geworden dat het geboortecentrum van het Vlietland (voorlopig) blijft. Ook de afdeling Kindergeneeskunde blijft behouden! 

Lees verder
3 december 2017

Theater voor elkaar

Zondag 3 december was een deel van de Schiedamse SP Fractie aanwezig bij 'Theater voor elkaar' in Breda. Er werd een ode gebracht aan de samenhang.

Lees verder
30 november 2017

kandidaatstelling gemeenteraadsverkiezingen 2018

De SP Schiedam gaat meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Alle SP leden kunnen zich opgeven als kandidaat. Wil je je inzetten voor een sociaal Schiedam dan is dit je kans.

Lees verder
25 november 2017

Wijkoverleg Groenoord

23 november 2017 was de SP (Arthur van Hienen en Raadslid Hilda van Holten) aanwezig bij het laatste wijkoverleg van de wijk Groenoord in 2017.

Lees verder

Pagina's

U bent hier