h

Doe Mee!

De SP is een partij die zich onderscheidt van anderen. Wij zijn niet alleen in de verkiezingsperiode actief, maar altijd. Wij zijn denkers én doeners. Een lokale SP-afdeling draait volledig op vrijwilligers, die er samen hard aan werken om hun woonplaats beter te maken. In Schiedam kunnen wij zowel tijdens als buiten de campagnes altijd wat extra handen gebruiken.

Heb je interesse? Klik hier!


Meedoeners en Meedenkers

Ben jij iemand die gespecialiseerd is op één bepaald gebied en je kennis en ervaring wil delen? Blink je uit in iets en wil je meer betekenen voor de Schiedamse afdeling? Neem dan contact op met ons.

Heb je interesse? Klik hier! Of bel naar de hulpdienst!


Actievoerders!

Lijkt het je leuk om mee te doen met actievoeren of vind je dat er actie nodig is? Doe dan mee! Wij zorgen ervoor dat je over alle benodigde kennis beschikt om goed mee te kunnen helpen. Hou tijdens campagnetijd de website extra in de gaten voor speciale verkiezingsoproepen of kom naar de campagne-bijeenkomsten om te horen wat de plannen zijn.

Heb je interesse? Klik hier! Of bel naar de hulpdienst!


Huis-aan-huis bezorger

Regelmatig laten wij via landelijke of lokale huis-aan-huis folders of krantjes van ons horen. Zou jij het leuk vinden om af en toe te helpen rondbrengen?

Heb je interesse? Klik hier! Of bel naar de hulpdienst!


Probleemspotters

Signaleert u dat gevaarlijke kruispunt of andere lokale problemen? Wij willen graag horen welke knelpunten mensen ondervinden.

Heb je interesse of heb je wat gespot? Klik hier! Of bel naar de hulpdienst!


U bent hier