h

Doe Mee!

De SP is een partij die zich onderscheidt van anderen. Wij zijn niet alleen in de verkiezingsperiode actief, maar altijd. Wij zijn denkers én doeners. Een lokale SP-afdeling draait volledig op vrijwilligers, die er samen hard aan werken om hun woonplaats socialer te maken. In Schiedam kunnen wij zowel tijdens als buiten de campagnes altijd wat extra handen gebruiken.

Heb je interesse? Klik hier!


Krantenlezer/knipper

We zijn trots op onze acties. Vaak staan onze activiteiten ook in een krant of wijkblad. Om een mooi overzicht bij te houden zoeken we leden die voor ons deze stukjes willen uitknippen en eens per maand bij ons in willen leveren.

Heb je interesse? Klik hier!


Probleemspotters

Signaleert u dat gevaarlijke kruispunt of andere lokale problemen? Wij willen graag horen welke knelpunten mensen ondervinden.

Heb je interesse of heb je wat gespot? Klik hier!


Huis-aan-huis bezorger

Regelmatig laten wij via landelijke of lokale huis-aan-huis folders of krantjes van ons horen. Zou jij het leuk vinden om af en toe te helpen rondbrengen?

Heb je interesse? Klik hier!


Meedoeners

Ben jij iemand die gespecialiseerd is op één bepaald gebied en je kennis en ervaring wil delen? Blink je uit in iets dat je hier nog niet hebt gelezen en beteken je graag wat voor de afdeling? Neem contact op met ons.

Heb je interesse? Klik hier!


Meedoen met acties en campagnes?

Lijkt het je leuk om mee te doen met actievoeren en (verkiezings)campagnes? Doe dan mee! Wij zorgen ervoor dat je over alle benodigde kennis beschikt om goed mee te kunnen helpen. Hou tijdens campagnetijd de website extra in de gaten voor speciale verkiezingsoproepen of kom naar de campagne-bijeenkomsten om te horen wat de plannen zijn.

Heb je interesse? Klik hier!

U bent hier