h

Nieuws uit 2005

19 december 2005

RS: Yorick Haan lijsttrekker SP

Radio Schiedam • De ledenvergadering van de SP Schiedam heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. De huidige fractievoorzitter Yorick Haan is opnieuw tot lijsttrekker gekozen.

Lees verder
19 december 2005

Ledenvergadering kiest Haan als lijsttrekker SP

De ledenvergadering van de SP heeft onlangs de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart 2006 vastgesteld. Huidig fractievoorzitter Yorick Haan is opnieuw tot lijsttrekker gekozen. Haan typeert de lijst als “weinig verrassend, maar wel opvallend en bijzonder”.

Lees verder
16 december 2005

Geen referendum tegelijk met raadsverkiezingen

Er zijn te weinig kandidaten die interesse hebben voor het burgemeesterschap van Schiedam. Minister Remkes van Binnenlandse Zaken heeft daarom op advies van de commissaris van de koningin de sollicitatieprocedure opgeschort. Het burgemeestersreferendum is daarmee voorlopig van de baan.

Lees verder
16 december 2005

RS: DSW uit zorgen over nieuwe zorgstelsel

Radio Schiedam • Zorgverzekeraar DSW zegt zich zorgen te maken over de invoering van de nieuwe zorgverzekering. Deze gaat op 1 januari 2006 in.

Lees verder
15 december 2005

ADRD: Waterweg wil geen onverzekerden

AD Rotterdams Dagblad • De drie Waterweggemeenten Schiedam, Vlaardingen en Maassluis bieden minima en bijstandsgerechtigden gratis een collectieve aanvullende verzekering (CAV) aan. Met zorgverzekeraar DSW is daarover overeenstemming bereikt.

Lees verder
15 december 2005

Vrees voor overlast van tweede islamitische basisschool

Het Nieuwe Stadsblad/Marianne van Velzen

Lees verder

Pagina's

U bent hier