h

Afdelingsbestuur

16 november 2018

Algemene Leden Vergadering kiest nieuw bestuur

Foto: SP

Op een goed bezochte algemene leden vergadering hebben de Schiedamse SP leden een nieuw afdelingsbestuur gekozen.

Lees verder
22 mei 2013

Algemene ledenvergadering vormt werkgroep verkiezingen en kiest nieuw bestuur

Woensdag 15 mei jongstleden heeft de algemene ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen.

Lees verder
24 april 2013

Regioconferentie zaterdag 20 april 2013

Op zaterdag 20 april zijn Frank van der Donk, Aad Offerman en Astrid Scheffel namens de afdeling Schiedam naar de regioconferentie geweest. Het was een boeiende dag, waarin we veel bekenden en nieuwe gezichten uit andere plaatsen in Zuid-Holland en Zeeland konden begroeten.

Lees verder
5 januari 2013

"Rooie Molen Prijs" en Nieuwjaarsborrel

Op de Nieuwjaarsborrel van de SP- Schiedam zal de "Rooie Molen Prijs" 2013 worden uitgereikt. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een persoon, groep of instelling die zich in het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt op sociaal en/of cultureel gebied voor de inwoners van de gemeente Schiedam.

Lees verder
30 oktober 2012

Kandidaten gezocht voor de Rooie Molen Prijs

Vorig jaar hebben we een speciale prijs ingesteld: de Rooie Molen prijs. Deze is bedoeld als erkenning en aanmoediging voor personen of instellingen die zich op een positieve en onderscheidende manier inzetten voor Schiedam en haar bewoners.

Lees verder
15 januari 2012

Uitreiking "Rooie Molen Prijs"

Namens Actiecomité Red Zwembad Zuid nam Harry Visser de "Rooie Molen Prijs 2012" in ontvangst op de Nieuwjaarsborrel van de SP op vrijdag 13 januari.

Lees verder
30 oktober 2011

Bestuur herkozen en uitgbreid

De Ledenvergadering van de SP afdeling Schiedam werd woensdag 26 oktober gehouden in Kunstwinkel ’t Walvis . Unaniem werd door de aanwezigen het ‘oude’ bestuur herkozen en uitgebreid met één bestuurslid: Benjamin Hoppe.

Lees verder
19 januari 2011

Een ander Nederland – verslag

Op 16 januari jongstleden, werd in De Brakke Grond in Amsterdam de manifestatie Een Ander Nederland gehouden. Namens de SP Schiedam mocht ik daarbij zijn. De sfeer was geweldig, de zalen vol mensen, die allemaal dezelfde wens hadden: dit land beter en socialer maken.

Lees verder
11 januari 2011

Open brief: geen vuurwerkverbod in Schiedam

Open brief aan burgemeester Mw. W. Verver van Schiedam. "Geen vuurwerkverbod maar laat het een mooie stad zijn voor vrije mensen."

Lees verder
22 december 2010

Uitnodiging Nieuwjaars Bijeenkomst

In het afgelopen jaar is veel gebeurd. Twee verkiezingen, een nieuw bestuur, twee nieuwe SP-raadsleden, en de voorbereidingen voor de campagne voor de Statenverkiezingen van 2 maart zijn ook al weer in volle gang.

Lees verder

Pagina's

U bent hier