h

"Rooie Molen Prijs" en Nieuwjaarsborrel

5 januari 2013

"Rooie Molen Prijs" en Nieuwjaarsborrel

Op de Nieuwjaarsborrel van de SP- Schiedam zal de "Rooie Molen Prijs" 2013 worden uitgereikt. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een persoon, groep of instelling die zich in het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt op sociaal en/of cultureel gebied voor de inwoners van de gemeente Schiedam.

Dit jaar is de prijs toegekend aan stichting "Het Dak Op", een groep enthousiaste mensen heeft het voormalige sportfondsenbad, in Schiedam West weer leven in geblazen o.a. door het organiseren van theatervoorstellingen, exposities en kinderactiviteiten.

De prijsuitreiking en de SP Nieuwjaarsborrel zal worden opgeluisterd met vioolspel van Wilco de Bruijn, de nachtdichter van Schiedam, Manuel Schiesser zal voordragen uit eigen werk.

Vrijdagavond, 11 januari, inloop vanaf 19.30 uur, in Kunstwinkel 't Walvis, Branderssteeg 3.

U bent hier