h

Sport en recreatie

15 januari 2012

Uitreiking "Rooie Molen Prijs"

Namens Actiecomité Red Zwembad Zuid nam Harry Visser de "Rooie Molen Prijs 2012" in ontvangst op de Nieuwjaarsborrel van de SP op vrijdag 13 januari.

Lees verder
13 december 2011

Actie TOS uitgesteld

In de commissie vergadering is op de bijdrage van twee sprekers omtrent het stoppen van TOS in Schiedam positief gereageerd. Mede daarom is er door de jongerenafdeling besloten om de actie op het Stadserf op te schorten.

Lees verder
29 oktober 2010

Dreigende sluiting zwembad Zuid

Ondanks het onstuimige herfstweer gingen zaterdag 23 oktober een aantal SP-ers, SP raadsleden en het Statenlid Wiel Senden, de wijk “de Gorzen” in.

Lees verder
22 februari 2006

Zwembad Groenoord niet verkocht

"Of het college onder druk van de publieke opinie is omgegaan, of dat ze nu opeens wijzer zijn geworden weet ik niet. Ik ben in ieder geval blij dat zwembad Groenoord niet verkocht wordt," zegt een opgeluchte SP-lijsttrekker Yorick Haan. Vandaag liet het college in een brief weten dat het zwembad niet aan Thermen Holiday verkocht zal worden.

Lees verder
30 januari 2006

ADRD: "Zwembad moet van gemeente blijven"

AD Rotterdams Dagblad • Als het Schiedamse zwembad Groenoord in de nabije toekomst wordt verkocht aan Thermen Holiday gebeurt dat onder bepaalde garanties.

Lees verder
28 januari 2006

ADRD: Zwembad in de etalage

AD Rotterdams Dagblad • De expansiedrift van Thermen Holiday in Schiedam kent geen grenzen. Na uitbreiding met kantoorruimte wil het nu ’buurman’ Zwembad Groenoord inlijven.

Lees verder
26 januari 2006

Zwembad Groenoord niet verkopen

Woensdagavond heeft een overgrote meerderheid van de gemeenteraad aangegeven akkoord te gaan met verkoop van zwembad Groenoord aan Thermen Holiday. Alleen de SP zegt weinig vertrouwen te hebben in de garanties die in het koopcontract moeten worden vastgelegd, en gaf aan dat het zwembad in gemeenschapshanden moet blijven.

Lees verder

U bent hier