h

Uitreiking "Rooie Molen Prijs"

15 januari 2012

Uitreiking "Rooie Molen Prijs"

Namens Actiecomité Red Zwembad Zuid nam Harry Visser de "Rooie Molen Prijs 2012" in ontvangst op de Nieuwjaarsborrel van de SP op vrijdag 13 januari.

uitrijking Rooie Molen Prijs

De inzet die het comité het afgelopen jaar had getoond om Zwembad Zuid voor Schiedam te behouden maakte dat zij deze prijs ten volle verdiend hebben. Er werd gememoriseerd dat zij in staat waren zeer snel een groot aantal mensen te mobiliseren, ze goed gebruik maakten van verschillende media en een aantal welbespraakte insprekers naar de gemeentelijke commissie- en raadsvergaderingen afvaardigden, die bovendien nog eens ondersteund werden door een grote groep supporters op de publieke tribune,; zelden waren er zoveel mensen op de vergadering om duidelijk te maken dat de plannen niet deugden.

de rooie molen prijs

Hun inzet werd beloond: het absurde idee om een van de slechts twee zwembaden die Schiedam 'rijk' is te sluiten ging van de baan.

Harry Visser

Na het in ontvangst nemen van de "Rooie Molen Prijs"sprak Harry Visser nog wel zijn verontrusting uit over de hand over hand toegenomen renovatiekosten sinds de gemeente de zaak opnieuw heeft berekend. Deze kosten liggen nu al haast tweemaal hoger als de goed doorgerekende begroting van het Actiecomité.

Laten we deze zaak dus nauwlettend blijven volgen.

SP nieuwjaarsborrel 2012

U bent hier