h

Verkiezingen, gemeenteraad 2010

12 maart 2010

Nieuwe SP fractie gestart

Theo in de raadszaal

Theo Wijmans en Ivana van der Donk-Urbánková zijn donderdag 11 maart gestart met hun werkzaamheden in de Schiedamse gemeenteraad.


Samen vormen zij de komende vier jaar de SP fractie, daarbij worden zij geholpen door fractie ondersteuners.

Lees verder
5 maart 2010

Uitslag gemeenteraadsverkiezingen Schiedam 2010

SP

De SP zal komende 4 jaar worden vertegenwoordigd in de gemeenteraad door Theo Wijmans en Ivana van der Donk-Urbánková. De volledige uitslag in percentage en zetelverdeling.

Lees verder
2 maart 2010

Bezoek de uitslagen avond, ook live op TV

Iedereen die verloop van de uitslag wil volgen, is welkom in de foyer van het Theater aan de Schie. Tevens live op LookTV te volgen vanaf 20.30 uur.

Lees verder
1 maart 2010

Campagne in Schiedam

SP Campagne Schiedam

Afgelopen zaterdag was de laatste grote campagne dag. Vele SP'ers hadden zich verzameld in het centrum van Schiedam. Het Land van Belofte kleurde wit en tomaten rood dankzij de SP balonnen, flyers, muziek, verkiezingskranten, tomaatsponsjes en breakdancers. Het winkelende publiek genoot van de warme soep en werd gevraagd om te gaan stemmen voor een sociaal, veilig, schoon, groen en leefbaar Schiedam voor iedereen.

Lees verder
28 februari 2010

SP en cameratoezicht

Weekblad de Echo geeft de politieke partijen de kans te reageren op politieke stellingen. Deze keer was de stelling: 'Om de veiligheid te vergroten, moet er meer cameratoezicht in de stad komen.'

Lees verder
26 februari 2010

Campagne op de NolenslaanZaterdag 20 februari was de SP actief op de Nolenslaan.

Lees verder
22 februari 2010

Cultuurborrel: speech van Ivana Urbankova

Ivana Urbankova

Namens de SP heeft Ivana Urbankova mee gedaan aan een cultuurborrel/ontmoeting met lijsttrekkers/woordvoerders over de plaats van de cultuur in Schiedam. Georganiseert door Stichting 't Huis te Poort. Haar speech:

Lees verder
19 februari 2010

SP: Dé partij voor jongeren en kleine ondernemers

Er moet nog veel gebeuren voor jongeren én ondernemers in Schiedam. Dat was de boodschap van SP-lijstrekker Theo Wijmans bij het debat op 27 februari in het Proveniershuys waar deze thema’s centraal stonden.

Lees verder
18 februari 2010

Campagne in de Gorzen

campagne op de Groenelaan

Zaterdag 13 februari was de SP op campagne op de Groenelaan.

Lees verder
16 februari 2010

SP lijsttrekker live op radio en TV

LookTV • Zaterdag 20 februari van 12.00 uur tot 13.00 uur live op LookTV en Radio Schiedam een gesprek met SP lijsttrekker Theo Wijmans.

Lees verder

Pagina's

U bent hier