h

Bezoek de uitslagen avond, ook live op TV

2 maart 2010

Bezoek de uitslagen avond, ook live op TV

Iedereen die verloop van de uitslag wil volgen, is welkom in de foyer van het Theater aan de Schie. Tevens live op LookTV te volgen vanaf 20.30 uur.

Als op woensdag 3 maart om 21.00 uur de stembureaus sluiten, begint het tellen van de stemmen. Iedereen die verloop van de uitslag wil volgen, is welkom in de foyer van het Theater aan de Schie. Gedurende de avond zal regelmatig de tussenstand worden gegeven. Naar verwachting maakt burgemeester Verver-Aartsen rond middernacht het aantal stemmen per partij bekend.

LOOK TV zendt een programma uit waarin Jan Willem de Boer en Patrick de Boer de kijkers op de hoogte houden van de laatste stand van zaken in Schiedam. Het programma begint om 20.30 uur en duurt tot het moment dat burgemeester Verver het aantal zetels per partij bekend heeft gemaakt.

U bent hier