h

SP landelijk

15 december 2018

ALV bespreekt programma Europese Verkiezingen

Donderdag 13 december kwamen enkele betrokken leden bij elkaar om het concept SP verkiezingsprogramma voor de Europese verkiezingen in 2019 door te nemen.

Lees verder
12 maart 2016

Oekraïne avond in de Kroepoekfabriek

In april mogen we weer naar de stembus. Dankzij een burgerinitiatief mogen we via een referendum ons uitspreken over het associatieverdrag met Oekraïne.

Lees verder
18 september 2015

RED DE ZORG WESTERPARK AMSTERDAM

Zaterdag 12 september werd er door de FNV de Red De Zorg demonstratie gehouden. De SP was ook in grote getale aanwezig, evenals enkele leden van de Schiedamse SP.

Lees verder
22 februari 2014

XX Congres van de SP

Ondanks de aftrap van de verkiezingscampagne op 22 februari was de SP Schiedam met een paar mensen vertegenwoordigd op het XX SP Congres in Amersfoort.

Lees verder
20 november 2013

Tweede Kamerlid Tjitske Siderius bezoekt Schiedam

Tjitske Siderius, Tweede Kamerlid voor de SP gaat op donderdag 21 november op  bezoek bij de stichting Elivia in Schiedam .

Lees verder
14 januari 2013

Kamervragen over verhoging parkeertarieven Vlietland ziekenhuis

SP-Tweede Kamerlid Henk van Gerven heeft Kamervragen gesteld aan minister Schippers (VWS) over de verhoging van de parkeertarieven door het Vlietland ziekenhuis.

Lees verder
28 november 2012

PARTIJRAAD 24 november 2012

Benjamin en Frank spoedden zich op de vroege zaterdag ochtend naar de Partijraad in Amersfoort, om aldaar de afdeling Schiedam te vertegenwoordigen.

Lees verder
8 juni 2012

algemene ledenvergadering verkiezingsprogramma

Tijdens het afgelopen congres is het nieuwe verkiezingsprogramma gepresenteerd. Alle leden krijgen de mogelijkheid om zich over dit programma uit te spreken en aanvullingen/veranderingen voor te stellen.

Lees verder
4 juni 2012

XVIII e Partij Congres

Vier leden van de afdeling Schiedam togen zaterdag 2 juni naar Breda om het XVIIIe Partij Congres van de SP bij te wonen.

Lees verder
23 september 2011

Stop de stapeling

Onder deze naam was maandag 19 september in Den Haag een manifestatie georganiseerd door de CG- raad, de vakbonden en kerkelijke organisaties gesteund door GroenLinks, PvdA en natuurlijk de SP.
Stop de stapeling

Lees verder

Pagina's

U bent hier