h

XVIII e Partij Congres

4 juni 2012

XVIII e Partij Congres

Vier leden van de afdeling Schiedam togen zaterdag 2 juni naar Breda om het XVIIIe Partij Congres van de SP bij te wonen.

Na indiening en stemming over de verschillende wijzigingsvoorstellen en moties werd de definitieve versie van "1 VOOR ALLEN "opgesteld. Afdeling Schiedam had geen eigen wijziging of motie ingediend. De voorzitter en het partijbestuur werden gekozen en bij handopsteking werd er gestemd over de ingediende moties en amendementen.

De grote theaterzaal van de Bredaase schouwburg was tot aan de nok gevuld met SP-leden en het geeft altijd weer een feestelijk gevoel om te zien met hoevelen we zijn. Er was echter 's middags een vervelend bericht toen we te horen kregen dat Jan Marijnissen met hart klachten was afggevoerd naar het ziekenhuis. Later kwam het bericht dat het relatief meeviel, hij was gedottert en er was een stand geplaatst.

Zie voor uitgebreide info over het Congres de site van de SP-landelijk.

U bent hier