h

Actief in het college

28 april 2014

Coalitieonderhandelingen afgerond

Een coalitie van SP, PvdA, D66, VVD en het CDA heeft elkaar gevonden. Het motto waarmee deze coalitie de komende jaren wil besturen is ‘Samen Verder Vernieuwen.’

Lees verder
11 mei 2012

verslag gemeenteraad

Hier een verslag van de SP inbreng bij de gemeenteraad mbt de nieuwe burgemeester, de Visienota Schiedams maatwerk in het sociale domein en het Bestemmingsplan Oranjeburgh.

Lees verder
28 april 2009

Cobouw: Lage lening goed voor werk aan particuliere huizen

Cobouw • Laagrentende leningen blijken in Schiedam een succesvol middel om het particuliere woningbezit op te knappen.

Lees verder
24 april 2009

AD: Petitie tegen oplevering tramverbinding

AD Rotterdams Dagblad • De RET spreekt van een feestelijke opening waarbij de omwonenden in de bloemetjes worden gezet.
Vandaag is het zo ver: dan wordt de tramverbinding tussen de Broersvest en de Van Haarenlaan in Schiedam officieel in gebruik genomen.

Lees verder
24 april 2009

RS: Duizendste lening voor woningverbetering

Radio Schiedam • Donderdag is de duizendste lening voor particuliere woningverbetering in Schiedam aangevraagd. Het echtpaar Van Gogh-Van Nieuwenburg was de aanvrager van de duizendste lening die in dat kader is verstrekt. Zij gaan hiermee in de woning in West onder andere enkele ijzeren binten in de gevel vervangen en het voegwerk en enkele scheuren in de muur herstellen. Het echtpaar kreeg uit handen van wethouder Yorick Haan een bos bloemen en een tegoedbon ter waarde van 100 euro om te besteden bij een bouwmarkt.

Lees verder
22 april 2009

RS: Schiedam bespaart door dimverlichting

Radio Schiedam • De gemeente Schiedam heeft met de toepassing van dimbare openbare verlichting op de Hargalaan een flinke energiebesparing behaald.

Lees verder
21 april 2009

Cobouw: Schiedam dacht erover uit overleg A4 te stappen

Yorick HaanCobouw • Armand Landman • De Schiedamse wethouder Verkeer en Vervoer Yorick Haan (SP) heeft overwogen zijn handtekening onder het IODS-convenant over de aanleg van de A4 Midden-Delfland in te trekken. Dat zegt hij in een interview met Cobouw.

Lees verder
21 april 2009

Cobouw: Wethouder Yorick Haan van Schiedam: 'Rijkwaterstaat is zoals een hond met een te breed bot'

Cobouw • Armand Landman • Bij zijn volle verstand zette de Schiedamse wethouder Yorick Haan (SP) drie jaar gelden zijn handtekening onder het IODS-convenant, waarin de afspraken voor de aanleg van de A4 Midden-Delfland vervat zijn. Maar dat betekent geenszins dat hij vóór aanleg van het stuk weg is. Sterker nog, hij vindt het een vreselijk slecht idee.

Lees verder
15 april 2009

RS: Buurtshow trapt af in Van Marumstraat

Radio Schiedam • Woensdag is in de omgeving van de Van Marumstraat in Schiedam-Oost de aftrap gegeven voor De Buurtshow.

Lees verder
2 april 2009

RS: Tijdelijke verhuur koopwoningen mogelijk

Yorick Haan Radio Schiedam • Mensen die in Schiedam een huis in de verkoop hebben, kunnen dit tijdelijk verhuren. Het Schiedamse college heeft dit op voorstel van wethouder Haan besloten om de beweeglijkheid van de woningmarkt te vergroten.

Lees verder

Pagina's

U bent hier