h

RS: Buurtshow trapt af in Van Marumstraat

15 april 2009

RS: Buurtshow trapt af in Van Marumstraat

Radio Schiedam • Woensdag is in de omgeving van de Van Marumstraat in Schiedam-Oost de aftrap gegeven voor De Buurtshow.

Daarbij worden de bewoners van de wijk aangemoedigd door lokale of nationale helden die hieraan hun medewerking verlenen om gezamenlijk de buurt op te ruimen. Op de eerste dag waren zanger en acteur Joris Lutz en twee kinderen uit de wijk samen met wethouder Yorick Haan aanwezig om de bewoners aan te moedigen bij hun schoonmaakacties. Daarbij werd onder meer een container aan de Boylestraat symbolisch geopend omdat vanaf vrijdag in totaal 140 ondergrondse containers in de wijk Oost geopend zijn voor gebruik. De buurtshow toert de komende maanden rond in heel Schiedam-Oost. De volgende buurt die bezocht wordt is het Archimedesplein op woensdag 22 april.

U bent hier