h

Nieuws uit 2001

21 december 2001

Vlietland Ziekenhuis toch in Schiedam

Schiedam krijgt toch haar Vlietland Ziekenhuis. Na een periode van 'pittige onderhandelingen' hebben het college van burgemeester en wethouders en de Raad van Bestuur van het fusieziekenhuis overeenstemming bereikt over de bouw op de locatie Nieuwland. Het ziekenhuisplan is stevig onder handen genomen om aan de wensen van de omgeving tegemoet te komen en om goedkoper uit te zijn, stellen de twee partijen in een gezamenlijke persverklaring. De hoop is, dat de eerste paal najaar 2002 de grond in gaat.

Lees verder
30 november 2001

Onderzoek naar meer goedkope woningen Slachthuisbuurt

Tijdens de commissievergadering van 28 november hebben de fracties van SP en GroenLinks voorgesteld om na te gaan of het mogelijk is om 20 procent goedkope woningen teruggebouwd kunnen worden in de Slachthuisbuurt.

Lees verder
25 oktober 2001

SP en CDA willen uitleg over debâcle bij Land van Belofte

De raadsfracties van de SP en het CDA vinden dat de gemeente Schiedam de problemen met het Land van Belofte had kunnen voorkomen door nauwkeuriger te werk te gaan bij het verlenen van de bouwvergunning en het doorlopen van de procedures op het gebied van de ruimtelijke ordening. De oppositiepartijen melden in schriftelijke vragen aan het college van burgemeester en wethouders dat de gemeente broddelwerk heeft geleverd en daarvan nu de rekening krijgt gepresenteerd.

Lees verder
22 oktober 2001

Procedure fouten!

College van burgemeester en wethouders
Stadserf 1
Schiedam

Lees verder
7 oktober 2001

GroenLinks vraagt SP GGD met rust te laten

Door Mariette Olsthoorn, RDVlaardingen/Schiedam _ De Vlaardingse afdeling van GroenLinks ergert zich groen en geel aan de wijze waarop met name de SP- fractie in de Schiedamse gemeenteraad de GGD Nieuwe Waterweg Noord bejegent. ,,Het doel van recente acties, zoals het openbaar maken van het onderzoek bij de ambulancedienst, ontgaat ons geheel,'' aldus het GL-raadslid Moestapha Bouchrit.

Lees verder
4 oktober 2001

Raaphorst mag zelf zes dozen met uitnodigingen doorspitten

Schiedamse ambtenaren zitten niet om werk verlegen. Wanneer AOV-fractievoorzitter Catelijne Raaphorst informatie wil hebben, waarvan het vergaren alleen maar heel erg veel tijd kost - en bovendien vraagtekens bij het nut ervan kunnen worden geplaatst - dan mag ze dat gewoon lekker zelf uitzoeken.

Lees verder

Pagina's

U bent hier