h

Nieuws uit 2018

23 december 2018

Theo Wijmans volgt Hakan Küçük op

Foto: SP

Theo Wijmans volgt Hakan Küçük op als raadslid voor de SP. Met zijn kennis en ervaring zal hij de SP op vaardige en kundige wijze vertegenwoordigen in de gemeenteraad van Schiedam. De vorige twee raadsperiodes was hij al fractievoorzitter.

Lees verder
15 december 2018

ALV bespreekt programma Europese Verkiezingen

Donderdag 13 december kwamen enkele betrokken leden bij elkaar om het concept SP verkiezingsprogramma voor de Europese verkiezingen in 2019 door te nemen.

Lees verder
11 december 2018

SP-raadsleden stappen op

De twee Schiedamse raadsleden stoppen als raadslid voor de SP. Fractievoorzitter Hakan Kucuk geeft zijn zetel op en raadslid Sun van Dijk gaat verder als onafhankelijke fractie in de gemeenteraad van Schiedam en heeft haar lidmaatschap van de landelijke SP opgezegd. De SP-afdeling in Schiedam vindt het ongelofelijk jammer dat de raadsleden stoppen voor de SP maar begrijpen en steunen hun beslissingen.

Lees verder
29 november 2018

Wie krijgt de "Rooie Molen Prijs"?

Sinds 2012 kent de SP Schiedam jaarlijks de "Rooie Molenprijs" toe aan een persoon of instelling die zich in het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt op sociaal en/of cultureel gebied voor de inwoners van de gemeente Schiedam.

Lees verder
25 november 2018

Ervaringsdeskundige in armoede en sociale uitsluiting

In het jaar 2015 heeft de SP fractie tijdens de Begroting behandeling een voorstel gedaan om ook in Schiedam de zgn ‘Ervaringsdeskundige in armoede en sociale uitsluiting‘ in te zetten.

Lees verder
16 november 2018

Algemene Leden Vergadering kiest nieuw bestuur

Foto: SP

Op een goed bezochte algemene leden vergadering hebben de Schiedamse SP leden een nieuw afdelingsbestuur gekozen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier