h

Nieuws uit 2006

19 december 2006

AD: "Schiedam goed bezig met busdienst"

Deltaplan Duurzame BereikbaarheidAlgemeen Dagblad • Het Schiedams Deltaplan, maar vooral het plan voor het realiseren van een snelbussysteem waardoor het openbaar vervoer een stuk aantrekkelijker wordt, is door oud-astronout Wubbo Ockels zo goed ontvangen dat hij zich heeft aangeboden als ambassadeur.

Lees verder
17 december 2006

RS: Schiedam komt met Deltaplan voor ov

Deltaplan Duurzame BereikbaarheidRadio Schiedam • Het Schiedamse college van burgemeester en wethouders presenteert dinsdag een Deltaplan Duurzame Bereikbaarheid. Dat meldt het AD/Rotterdams Dagblad.

Lees verder
16 december 2006

AD: "Nieuw asfalt overbodig door de snelbus"

Deltaplan Duurzame BereikbaarheidAlgemeen Dagblad • door Hjalmar Teunissen • Stel: er daalt een Marsmannetje neer in de Randstad. Wat zou hij denken, als hij langs de snelweg het traag voortkruipende verkeer observeert, tijdens de spits? Al die auto's met slechts één persoon achter het stuur en minstens drie lege plekken?

Lees verder
13 december 2006

ADRD: SP wil serieuze aandacht voor wietplantages

AD Rotterdams Dagblad • De SP in Schiedam wil dat serieuzer wordt omgegaan met meldingen van hennepkwekerijen.

Lees verder
10 december 2006

SP laat burgemeester Schiedam-Oost zien

Onder een grote paraplu en plassen omzeilend heeft de SP-fractie de burgemeester Schiedam-Oost laten zien. Een hele ochtend werd uitgetrokken om de burgemeester onder andere te laten zien hoe in Oost gewoond wordt, hoe de scholen er bij staan en wat er allemaal te doen is in het wijkgebouw. "Een ochtend blijkt te kort om alles te laten zien, maar de burgemeester moet nu een goede indruk hebben van Oost en alles wat daar gebeurt," aldus SP-fractievoorzitter Frans Hamerslag.

Lees verder
10 december 2006

ADRD: VVD haalt bakzeil met Wmo

AD Rotterdams Dagblad • Sander Sonnemans • Motie van wantrouwen jegens het college ingetrokken

Lees verder

Pagina's

U bent hier