h

kandidaatstelling gemeenteraadsverkiezingen 2018

30 november 2017

kandidaatstelling gemeenteraadsverkiezingen 2018

De SP Schiedam gaat meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Alle SP leden kunnen zich opgeven als kandidaat. Wil je je inzetten voor een sociaal Schiedam dan is dit je kans.

We zoeken gemotiveerde kandidaten die de SP uitgangspunten onderschrijven en deze kunnen omzetten naar gemeentelijke politiek. Van kandidaten wordt ook verwacht dat zij akkoord gaan met de SP afdrachtregeling en indien verkozen de SP cursus 'gemeenteraadslid' gaan volgen.

Leden die zich kandidaat willen stellen kunnen dit doen door een brief of email te sturen met een korte motivatie. Dit kan tot 15 december. Aan de hand van de kandidaatstelling zal een gesprek plaatsvinden met de kandidatencommissie.

Op de algemene ledenvergadering 21december zal de commissie een voorstel doen voor de kandidatenlijst. Tijdens deze ALV zal de definitieve lijst worden vastgesteld. Je kunt je op deze ALV alsnog kandidaat stellen of door middel van een amendement een wijziging op de lijst aanvragen.

De kandidatencommissie bestaat uit Alexander van Steenderen, Armand de Boer en Willem-Jan de Hoog.

Stuur je kandidaatstelling naar:
SP Schiedam
email: schiedam@sp.nl
post: Brugmanstraat 9, 3117 KA Schiedam

U bent hier