h

Leden schiedam kiezen nieuw bestuur

30 november 2021

Leden schiedam kiezen nieuw bestuur

Op de algemene leden vergadering van 20 oktober is de Schiedamse ledenvergadering bijeengekomen.

Tijdens deze vergadering hebben de leden een nieuw bestuur gekozen. Robert de Groot, sinds enkele jaren lid van de partij is gekozen tot de nieuwe voorzitter van de afdeling. Een oude bekende voor de SP Schiedam, Benjamin Hoppe – Jaspers zal de functie van organisatie secretaris op zich nemen. Nieuwkomer Erik de Hart zal het bestuur versterken als algemeen bestuurslid. Ivana van der Donk – Urbánková en Theo Wijmans nemen in hun rol als penningmeester en fractievoorzitter ook plaats in het bestuur.

De bestuursleden bedanken de leden voor het vertrouwen dat in hen is gesteld. Samen met onze leden gaan we de strijd aan voor een socialer, eerlijker en rechtvaardig Schiedam.

 

Reactie toevoegen

U bent hier