h

PrinsjesdagProtest 17 September

16 september 2022

PrinsjesdagProtest 17 September

Schiedam 16 09 2022 - Op zaterdag 17 september organiseert de SP Het PrinsjesdagProtest. De Afgelopen weken heeft de Schiedamse afdeling folders verspreid en geflyerd in onder andere Groenoord, Schiedam centrum en op de weekmarkt. Niet zonder reden! Want het leven voor de gewone Schiedammer wordt veel te duur. Kom daarom ook morgen op 17 September naar Den Haag en strijd met ons mee!

De kosten moeten omlaag. De boodschappen, energierekening, tanken en de huur, het wordt allemaal duurder. Maar onze lonen, AOW en uitkeringen stijgen niet. Ondertussen maken grote bedrijven enorme winsten en worden de superrijken alsmaar rijker. Dit zorgt voor een nog grotere ongelijkheid.

De SP zegt: Zet de grote winsten van bedrijven in om de kosten voor mensen direct te verlagen.

Het kabinet laat mensen keihard vallen. Op Prinsjesdag worden de plannen van het kabinet voor het komende jaar gepresenteerd en daarom komen we het weekend ervoor, op zaterdag 17 september, in actie. Er moet een noodplan komen om de kosten omlaag te brengen. Kom ook naar het PrinsjesdagProtest!

  • Wat: PrinsjesdagProtest!
  • Wanneer: Zaterdag 17 september. Start om 13:00 uur.
  • Waar: Koekamp in Den Haag

 

Foto: Norah Wies Hoppe
Foto: Norah Wies Hoppe
Foto: Norah Wies Hoppe

Reactie toevoegen

U bent hier