h

OP ZOEK NAAR DE ROOIE MOLEN !!!

31 augustus 2022

OP ZOEK NAAR DE ROOIE MOLEN !!!

Door corona heeft de uitreiking van de rooie molen lang op zich moeten laten wachten. Zo’n prijs verdiend het om samen gevierd te worden en dit jaar is het dan eindelijk zo ver, de uitreiking van de tiende Rooiemolenprijs. De SP Schiedam is uiteraard razend benieuwd wie volgens U de prijs zou moeten winnen!

Na een zeer hete, maar welkome vakantie zit het zomer reces er ook voor de SP Schiedam weer op. En wat is een mooier begin van het nieuwe parlementaire jaar dan op zoek te gaan naar Schiedams sterkste, mooiste, rechtvaardigste initiatief op het gebied van sociaalwelzijn, emancipatie of een ander tof idee dat de beste kant van onze prachtige stad laat zien.

Weet u iemand, kent u iemand, of vind je dat jouw stichting, initiatief of actie deze extra aandacht verdiend? Stuur dan een mail met als onderwerp Rooiemolen 2022 naar schiedam@sp.nl

Foto: Piet mondriaan

 

Insturen kan tot 24 september.

Reactie toevoegen

U bent hier