h

geslaagde nieuwjaarsborrel

13 januari 2018

geslaagde nieuwjaarsborrel

Vrijdag 12 januari was er de nieuwjaarsborrel van de SP Schiedam in de Beurs. Een mooi moment om eens terug te blikken naar onze behaalde successen en vooruit te kijken naar wat ons komend jaar te wachten staat.

Foto: SP
De voorzitter (Willem-Jan) hield een toespraak waar lief en leed voorbij kwamen en de oproep om met z'n allen de schouders eronder te zetten.

Foto: SP
Ook werd weer de jaarlijkse "Rooie Molen Prijs" uitgereikt. Ivana hield een hartverwarmed pleidooi voor de winnaar van dit jaar: theatergezelschap "De Stokerij". Zij hebben deze prijs meer dan verdiend door voorstellingen te maken niet alleen voor Schiedammers, maar ook samen met Schiedammers en op allerlei verschillende locaties in Schiedam. Zie ook De Stokerij wint de Rooie Molen 2018.

Reactie toevoegen

U bent hier