h

Steuntje in de rug

22 april 2020

Steuntje in de rug

Foto: SP

Afgelopen dagen hebben de Schiedamse SP leden een leuke attentie in hun brievenbus gehad.Het bestuur van SP Schiedam heeft bij het Schiedamse bedrijf BLOOM your message speciale kaarten besteld en die de afgelopen dagen laten bezorgen bij de leden.

In deze tijd is het niet mogelijk om elkaar op te zoeken. Men gebruikt daarvoor de term 'social Distancing' maar wij zien liever de term.. 'Physical Distancing'. Want ook al moeten we fysiek afstand houden (1,5 meter) moeten we sociaal verbonden blijven. Juist nu !!
Met deze attentie  laten we de Schiedamse SP leden weten dat we aan hun denken, ook in deze zware tijden". De kaarten zijn aangeschaft bij een van onze lokale ondernemers. Daarnaast kan de kaart (zonder envelop) in de aarde gestopt worden, zodat het alsnog hergebruikt kan worden. In het speciale papier zitten tomatenzaadjes die bij goede verzorging uit kunnen groeien tot tomatenplanten. 

Namens het bestuur van de SP Schiedam

Hou vol en blijf thuis

U bent hier