h

SP strijdbaar voor een Beter Schiedam

22 maart 2018

SP strijdbaar voor een Beter Schiedam

De SP Schiedam heeft helaas stemmen verloren en dat betekent zoals de voorlopige uitslag laat zien, 2 zetels in de gemeenteraad. De SP bedankt iedereen die ons het vertrouwen heeft gegeven door op ons te stemmen. Wij blijven strijdbaar voor onze idealen en zullen de komende periode blijven knokken voor een Beter Schiedam voor iedereen.

Lijsttrekker Hakan Küçük: "Deze verkiezingsuitslag doet best even pijn. In alle grote steden heeft de SP verloren. We gaan de balans opmaken en kritisch evalueren. Maar uiteraard gaan we er ook weer tegenaan, want we blijven onverminderd strijdbaar. We zijn de SP en zullen zoals onze kiezers ook gewend zijn van ons de mouwen opstropen en door knokken voor een gezond, duurzaam en sociaal Schiedam."

Willem-Jan de Hoog, voorzitter SP Schiedam: “Ik ben trots op onze fractie en wethouder, de afdeling en al die vrijwilligers die zich keihard hebben ingezet voor onze mooie stad. De uitslag mag dan wat tegenvallen, de SP zal zoals iedereen gewend is van ons, gewoon in de wijken zichtbaar en actief blijven.”

Vrijdagochtend 23 maart om 10 uur wordt de definitieve uitslag van de verkiezingen vastgesteld op het stadhuis.

U bent hier