h

Actie "Delfland de pot op" (2)

14 februari 2016

Actie "Delfland de pot op" (2)

De Schiedamse SP was zaterdag 13 februari, samen met andere afdelingen uit de regio, goed vertegenwoordigd toen in Delft de aftrap werd gegeven voor de actie "Delfland de pot op".

Foto: SP

Er werd een reusachtige gouden drolrond gedragen met daarop een vlaggetje met de tekst ""Uw bot, hun goud", iets wat natuurlijk nogal wat belangstelling trok. Na de start in Delft trekt de gouden reuze bolus nog vele andere gemeentes in de regio waar de minima hard worden getroffen door het vervallen van de
kwijtschelding van de belasting op afval water zuivering.

 

Foto: SP

Na terugkeer in Schiedam deelden de actievoerders een flink aantal protestkaarten uit op de Nolenslaan en er werden tientallen handtekeningen opgehaald tegen de asociale maatregel van het hoogheemraadschap. De komende tijd zullen we nog veel in Schiedam te zien zijn om hier tegen te protesteren.!

U bent hier