h

Soap opera Verver

15 oktober 2013

Soap opera Verver

Mevr. Verver, ex -burgermeester van Schiedam heeft een factuur van aannemer V.d. Tempel, voor levering en plaatsing van veiligheidsglas nooit voldaan. De rechter heeft hier uitspraak over gedaan en de ex-burgemeester in het ongelijk gesteld, zij moet de rekening alsnog voldoen.

Duidelijk lijkt ons , maar een aantal politieke partijen wilden deze zaak toch weer oprakelen en dienden maandag 14 okt.’13 twee moties in. Strekking: terugvorderen en aangifte doen. Flauwekul moties want de rechter heeft al uitspraak gedaan en mevr. Verver moet de aannemer betalen.

Dit soort moties dienen alleen de belangen van deze politieke partijen. De verwarring bij de Schiedamse burgers wordt er nog groter door.

De SP vindt wel dat de handelswijze van het college, mevr. Verver het geld ter beschikking stellen en het aan haar overlaten de rekening te voldoen, niet de schoonheidsprijs verdient.

Dit alles is echter al maanden geleden in de raad besproken en behandeld.
De rechter heeft een ( tussen) uitspraak gedaan en de aannemer, c.q. de deurwaarder kan het bedrag invorderen. Politieke hoogstandjes en moties zijn hiervoor niet nodig.
Dit is tijdverspilling, de gemeenteraad kan zich beter buigen over zaken die echt van belang zijn voor de inwoners van Schiedam, zoals een fatsoenlijke thuiszorg, de armoede bestrijding en voldoende betaalbare woningen.

 

 

U bent hier