h

ENQUETE IN SCHIEDAM OOST DOOR SP

10 juni 2013

ENQUETE IN SCHIEDAM OOST DOOR SP

Naar aanleiding van het verhaal van een inspreker tijdens de commissie vergadering van 3 juni j.l. over de slechte staat van een woning in de Fultonstraat, waarbij zelfs gevaarlijke situaties zijn ontstaan heeft de SP besloten een enquete te houden onder bewoners van deze en de omliggende straten.

Dit omdat er meer signalen zijn ontvangen over de zeer slechte staat van woningen waar geen onderhoud meer aan wordt gepleegd. Mensen van de SP ondervragen de bewoners over zowel de staat van hun woning als over die van de buurt.

Fractie voorzitter Theo Wijmans: “Het is wel schokkend om van mensen te horen dat ze zich, vanwege de slechte staat van hun woning, in hun eigen huis zich niet veilig voelen” De SP wilt aan de hand van de enquete een duidelijk beeld krijgen over hoe groot en ernstig de problemen zijn en aan de hand daarvan met Woonplus en de gemeente in gesprek te gaan om de meest onveilige situaties op korte termijn op te verbeteren.

U bent hier