h

Interview met de lijsttrekker

7 december 2009

Interview met de lijsttrekker

Theo WijmansWe gaan met een frisse nieuwe ploeg de verkiezingsstrijd aan" Theo Wijmans, lijsttrekker van SP Schiedam is maandag 30 november geinterviewd live op radio Schiedam.

"De SP zal zich veel op straat laten zien en niet alleen in verkiezingstijd. De partij heeft een grote groep enthousiaste mensen, die zich inzetten voor alle Schiedammers."

"De afdeling krijgt ondersteuning van de landelijke partij. De kandidaten op de lijst hebben ook een cursus gekregen over de werking van de gemeenteraad" Wijnans wil daarmee aangeven juist wel landelijke ondersteuning te ondervinden.

Theo wil niet meedoen aan een voorspelling van de uitslag, dit is van vele factoren afhankelijk en niet in de laatste plaats ook door de landelijke trends. Op voorhand sluit hij coalitie deelname niet uit.

Aanvulling:

"Schiedam verdient een goed gemeentebestuur met zorg en aandacht voor elkaar. De SP wil een verdere aanpak van de leegstand, een veilige en schone stad. Jongeren en ouderen moeten worden betrokken bij de samenleving. Huizen betaalbaar, ook voor jongeren en dus zeer terughoudend met sloop".

U bent hier