h

RS: Nieuwe buslijn 57 door Schiedam

6 december 2008

RS: Nieuwe buslijn 57 door Schiedam

Radio Schiedam • Vanaf maandag 14 december gaat de nieuwe buslijn 57 door Schiedam rijden. Op die dag gaat de nieuwe dienstregeling van de RET in.

De bussen op deze lijn gaan rijden tussen het NS- en metrostation Schiedam Centrum en Vlaardingen. De bussen doen daarbij via de binnenstad Schiedam-Zuid, Schiedam-West, NS-station Nieuwland en Groenoord aan. Hiervoor zijn op diverse locaties nieuwe bushaltes aangelegd.

Yorick HaanVervoerswethouder Yorick Haan (SP) zegt blij te zijn met de nieuwe lijn. "De gemeente vindt goede openbaar vervoersmogelijkheden voor de stad erg belangrijk. Deze uitbreiding van het openbaar vervoer is een goede aanvulling op de reeds bestaande lijndiensten", aldus Haan.

U bent hier