h

Ron Abel in P-SIDE

6 november 2006

Ron Abel in P-SIDE

Schiedammer en kamerkandidaat Ron Abel is vanavond te zien in het televisieprogramma P-SIDE van Prem Radakishun op Nederland 2. De uitzending van vandaag staat in het teken van segregatie.

Agnes KantRon AbelVan de website van P-SIDE: "De rijken worden rijker en de armen armer. Zwarte scholen worden zwarter en witte scholen witter. Probleemwijken worden massaal onvlucht door autochtone bewoners. De kloof tussen kansrijk en kansarm groeit. In deze aflevering van P-SIDE wordt kamerlid Agnes Kant, de nummer twee op de lijst van de SP, aan de tand gevoeld. Hoe wil de Socialistische Partij de grote problemen in de multiculturele samenleving oplossen? Een discussie over oorzaken en oplossingen van segregatie in onderwijs en stadswijken."

Ron Abel neemt deel aan het debat in de uitzending en zal het op zich nemen om de door Agnes Kant verwoorde standpunten van de SP met voorbeelden uit de praktijk te ondersteunen. Abel kan daarbij putten uit zijn ervaringen als directeur van een openbare basisschool met maar liefst 41 nationaliteiten.

P-SIDE wordt uitgezonden om 20.30 uur op Ned. 2 i.p.v. PREMtime.

U bent hier