h

Kabaal barst weer los

25 augustus 2006

Kabaal barst weer los

Op 2 september 2006 van 12 tot 24u komt het Kabaalfestival van de SP jongeren weer tot leven in Schiedam. Ook dit jaar zit het programma boordevol muziek, kunst en discussies.

Het gratis festival in de Plantage wordt georganiseerd door ROOD-jongere Thomas van Krugten en SP-raadslid Benjamin Hoppe.

Voor het derde jaar op rij biedt het multidisciplinaire festival Kabaal een eigenzinnig programma van muziek, kunst en debatten verspreid over 3 areas: MuziekPark, KunztPark en Rebels. Deze laatste is een nieuwe area, op poten gezet door E3MC, waar alles wat rijmt op ‘rebels’ en ‘underground’ samenkomt.

Thomas en Benjamin, twee ROOD-jongeren hebben dit geesteskind leven ingeblazen. Met de steun van de SP en Fun-key events hebben ze Kabaal zien groeien tot een grote samenkomst van sociaal-gezinde jongeren.

Omdat het festival gratis is, staat Kabaal open voor iedereen. De centrale thema’s solidariteit, creativiteit en diversiteit zijn ook voor deze derde editie de basisgedachte

Voor elk wat wils; want zowel street art-, techno-, poëzie-, jungle-, reggea-, ska-, maniakale punk- en graffiti-liefhebbers kunnen hun hart ophalen op 2 september in de Plantage te Schiedam.

Informatie over het programma, de locatie en de bereikbaarheid is te vinden op de website van Kabaal: kabaal.sp.nl

U bent hier