h

Collegewerkprogramma "Alle Schiedammers"

7 juli 2006

Collegewerkprogramma "Alle Schiedammers"

Burgemeester en wethouders van Schiedam hebben op dinsdag 4 juli 2006 het concept-collegewerkprogramma 2006-2010 vastgesteld. Titel van dit werkprogramma is: "Alle Schiedammers".

Bij de presentatie van het nieuwe Schiedamse college legden PvdA, SP en het CDA dit voorjaar een coalitieakkoord op tafel met de hoofdlijnen van het beleid voor de komende jaren. Dit akkoord is nu omgevormd tot een ontwerp actie- en uitvoeringsprogramma. Daarbij heeft het college gebruik gemaakt van de reacties die vanuit de stad zijn binnengekomen op het coalitieakkoord.

Ook over dit concept-collegewerkprogramma wil het college graag de mening horen van Schiedammers en Schiedamse instellingen. Daarna zal het concept definitief worden gemaakt en worden aangeboden voor bespreking in de gemeenteraad.

Als u wilt reageren dan kan dat via de post: Gemeente Schiedam, bureau gemeentesecretaris, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam, per e-mail: e.geler@schiedam.nl of in briefvorm af te geven bij de receptie van het Stadskantoor, Stadserf 1, onder vermelding op de enveloppe: gemeente Schiedam, bureau gemeentesecretaris.

U bent hier