h

Het college gaat de markt op

16 mei 2006

Het college gaat de markt op

Het college van burgemeester en wethouders gaat aanstaande vrijdag, 19 mei, de weekmarkt op. Vanuit een kraam op de Lange Kerkstraat hopen ze het winkelend publiek te verleiden om mee te praten over het collegebeleid voor de komende vier jaar. Het college is aanwezig van 11.00 tot 14.00 uur.

De PvdA, SP en het CDA waren er al klip en klaar over, toen ze overeenkwamen om gezamenlijk het college te vormen: ‘We willen de stad besturen samen met de Schiedammers’.

Na de installatie van de vier nieuwe wethouders op maandag 24 april, is nu een start gemaakt met het opstellen van het Collegewerkprogramma (CWP) voor de komende vier jaar. Het Coalitieakkoord (CA) is daarvoor de basis en zal worden omgevormd tot een concreet actie- en uitvoeringsprogramma. Dat moet geen nieuw dik boekwerk worden, maar een bondige en heldere weergave van wat B&W wanneer en samen met wie, wil realiseren.

En zoals al eerder werd aangekondigd willen burgemeester en wethouders de Schiedammers graag laten meedenken over het beleid dat ze de komende vier jaar gaan voeren. Dat kan natuurlijk aanstaande vrijdag op de weekmarkt.

U bent hier