h

RS: SP wil inzet lichtblauwe brigade bij oversteek

6 oktober 2005

RS: SP wil inzet lichtblauwe brigade bij oversteek

Radio Schiedam • Yorick Haan (SP) heeft aan wethouder Meijer en burgemeester Scheeres gevraagd de lichtblauwe brigade in te zetten om leerlingen van De Klinker en De Regenboog te helpen veilig over te steken.

Door werkzaamheden aan het tramspoor is de oversteek over de Scheepvaartweg onoverzichtelijk geworden. Haan meldt dat hij het college om tijdelijke, onorthodoxe maatregelen heeft gevraagd omdat het om een tijdelijke situatie gaat. Hij heeft voorgesteld om voor de duur van de werkzaamheden de lichtblauwe brigade in te zetten om de leerlingen te helpen veilig over te steken. De fractievoorzitter van de SP zegt ervan uit te gaan dat het college nog deze week actie zal ondernemen.

U bent hier