h

RS: Kabaal in de Plantage

5 augustus 2005

RS: Kabaal in de Plantage

Radio Schiedam • Op 3 september zal tussen 12.00 en 24.00 uur voor de tweede keer Kabaal losbarsten in de Plantage. De afdeling Schiedam van de SP en ROOD Schiedam organiseren daar net als vorig jaar een gratis popfestival. De opzet is deze keer groter. Er is veel aandacht besteed aan de line-up op het hoofdpodium, maar er is ook nog een tweede podium. Daar zullen cabaretiers, dichters optreden en er is theater te zien. Verder tonen enkele kunstenaars hun kunnen en organiseert Thuis Op Straat activiteiten voor kinderen.

Festival-organisator Benjamin Hoppe kondigt alvast de komst aan van bands als Mala Vita en VanKatoen, die beide hebben gespeeld op Lowlands. Verder zullen onder andere Vixy, Linked, Skiggy Rapz, Ollie Q and The Deep Six, RaSH en Toffe Haan optreden. Orchestra of Harmonic Disturbance zal - als winnaar van het ROOD-festival in Eindhoven van vorig jaar - Kabaal dit jaar openen. Het festival heeft ook een eigen website: kabaal.sp.nl.

U bent hier