h

RS: SP-kamerlid De Wit bezoekt Schiedam

3 juni 2005

RS: SP-kamerlid De Wit bezoekt Schiedam

Radio Schiedam • Maandag 6 juni brengt SP-Kamerlid Jan de Wit een bezoek aan Schiedam. Samen met de gemeenteraadsfractie van de afdeling Schiedam van de SP brengt De Wit een werkbezoek aan de BGS, Schiewerk en de detentieboten in de Merwehaven.

Bij de BGS gaat het gezelschap kijken naar de arbeidsomstandigheden en de sfeer op de werkvloer. Aansluitend zal het eveneens aan de Berckenrodestraat gevestigde Schiewerk worden bezocht. Vanuit de Berckenrodestraat gaat het gezelschap, via de bajesboten, naar het wijkgebouw in Oost. Daar wordt met de bewoners en de bewonersvereniging Schiedam-Oost gesproken over de bajesboten. Jan de Wit stelde eerder Kamervragen over deze bajesboten.

Zie ook:

U bent hier