h

Fractie

Theo Wijmans - fractie voorzitter

Theo Wijmans, 52 jaar, vader van drie kinderen, werkt als baliemedewerker polikliniek in een ziekenhuis. Andere bezigheden: taalcoach bij Vluchtelingenwerk Nederland, vrijwilliger bij Steunpunt Vrijwilligers Schiedam en samen met m'n vrouw zijn ze pleegouders in de crisisopvang.

 

Ivana van der Donk – Urbánková

Tsjechische van geboorte, woonde vanaf 1972 afwisselend in België en Nederland, nu alweer z’n 25 jaar permanent in Schiedam. Van huis uit geïnteresseerd in politiek, in 2006 lid geworden van de SP, de enige partij die voor gelijkwaardigheid, rechtwaardigheid en solidariteit staat.

Kunst en cultuur hebben ook altijd haar volle interesse; ze werkte 6 jaar als vrijwilligster bij een mooie galerie in Schiedam. Ivana heeft twee volwassen zonen.

 

Hakan Küçük

Hakan woont in Nieuwland, is getrouwd en vader van twee dochters en een zoon. Hij is werkzaam als plaatwerker/cnc operator. In 2013 is hij afgestudeerd in de commerciële economie. Sinds maart 2014 zit hij in de raad.

 

 

 

Hilda van Holten

Hilda van Holten woont haar hele leven al in Schiedam en is werkzaam in de zorg en actief in de vakbond.
Sinds maart 2014 zit zij in de raad.

 

 

 

Sander Berkouwer - opvolger

Sander Berkouwer, 37 jaar, werkt als IT Specialist bij OGD ict-diensten. Hij is al bijna 20 jaar lid van de SP.

 

 

 

 


Wij zijn de verkiezingen ingegaan met:

Zowel wethouder als fractie vragen nadrukkelijk aan de leden om hen de komende vier jaar te steunen in hun werk met kritische opmerkingen en vooral met activiteiten om de gemeenteraad alert te houden en te betrekken bij de echte problemen van de Schiedamse burgers.

U bent hier