h

Weer geen ROOIE MOLEN !!!

10 januari 2022

Weer geen ROOIE MOLEN !!!

Niets zo jammer als een nieuwjaar beginnen met meteen al slecht nieuws. Traditie getrouw rijkt de SP aan het begin van het nieuw jaar altijd de ROOIE MOLEN prijs uit tijdens zijn nieuwjaarsreceptie. De ROOIE MOLEN is een prijs bedoelt voor een maatschappelijke organisatie, persoon, stichting, initiatief die Schiedam helpt eerlijker, socialer en rechtvaardiger te worden.

 

Allereerst wensen we namens het nieuwe bestuur alle knokkende kanjers van Schiedam die vechten voor een eerlijkere, socialer en rechtvaardiger Schiedam alle goeds, gezondheid en voorspoed toe.

Helaas staan de huidige maatregelen een samenkomst zoals socialisten graag zien niet toe. Wat betekend dat de receptie en de uitreiking van de prijs nog even zullen moeten wachten tot er weer meer kan en mag op een verantwoorde en verstandige wijze.

Om binnen de huidige maatregelen toch nog vorm en gehoor te geven aan het genoegen van contact tussen Schiedamse socialisten onderling is het bestuur wel bezig met het organiseren van een digitaal café, daarover hoort u later deze maand meer op deze website.

Reactie toevoegen

U bent hier