h

Hakan Küçük gekozen tot lijsttrekker SP Schiedam

22 december 2017

Hakan Küçük gekozen tot lijsttrekker SP Schiedam

Foto: SP

Gisteravond is tijdens de algemene ledenvergadering Hakan Küçük gekozen tot lijsttrekker van SP Schiedam. De lijst werd unaniem vastgesteld door de leden. Hoogste nieuwkomer op de lijst is Sun van Dijk op plaats twee.

Huidig fractievoorzitter Theo Wijmans en de raadsleden Ivana van der Donk en Hilda van Holten vullen de plekken drie, vier en vijf.
Wethouder Alexander van Steenderen heeft de eervolle positie van lijstduwer.

Küçük: “Ik ben trots op het team waar we de verkiezingen mee in gaan. Het is een mooie mix van ervaring, vernieuwing en jong en oud. Het is een diverse lijst die echt een afspiegeling is van de Schiedamse samenleving.”

De SP heeft de afgelopen periode bestuurd in de stad. Er is daardoor veel verbeterd in Schiedam, maar het kan nog beter als het aan de SP ligt.
Het verkiezingsprogramma wordt binnenkort gepresenteerd en bevat voorstellen voor een nog socialer, duurzamer en saamhorig Schiedam.

Küçük: “We hebben de afgelopen periode een solide basis gelegd voor een beter Schiedam voor iedereen.  Maar wij zijn nog niet klaar. We barsten van de ideeën om Schiedam nog mooier te maken. Daar gaan wij onze schouders onder zetten. Samen, voor elkaar!"

Foto: SP

De volledige lijst:

  1. Hakan Küçük
  2. Sun Yoon van Dijk
  3. Theo Wijmans
  4. Ivana van der Donk – Urbánková
  5. Hilda van Holten
  6. Sander Berkouwer
  7. Astrid Scheffel
  8. Ali Tatli
  9. Ted van Reij
  10. Alexander van Steenderen

Reactie toevoegen

U bent hier